DJEČJI TJEDAN U virovitičkoj knjižnici održana radionica za mališane pod nazivom „Recept za pravog prijatelja“

U srijedu u Gradskoj knjižnici Virovitica održana je radionica povodom Dječjeg tjedna u organizaciji društva Naša djeca Virovitica i Gradske knjižnice Virovitica pod nazivom „Recept za pravog prijatelja“.

Društvo Naša djeca tradicionalno već dugi niz godina provodi aktivnosti uz Dječji tjedan koje su, nažalost, ove godine smanjene na minimum zbog trenutne epidemiološke situacije. Radionicu su vodile učiteljice razredne nastave OŠ Ivane Brlić-Mažuranić Dunja Talijanac i Ana Milković Jovanović.

– Korone smo se uplašili, ruke smo dezinficirali, maskice na usta stavili i odlučili da nećemo odustajati od naših ciljeva. Na radionici smo pogledali animirani film Oblutak i razgovarali o osobinama koje prijatelj treba imati. Iz basni se uvijek nešto nauči. Pročitali smo priču „Vrabac i lisica“ i naučili osobine koje prijatelj treba i osobine koje pravi prijatelj ne treba imati. Nacrtali smo što volimo raditi s najboljim prijateljima te za kraj odigrali igru. Pozivamo vas i na sljedeću radionicu koja će se održati u subotu, 10. listopada u 11 sati u prostoru Gradske knjižnice Virovitica – rekla je jedna od voditeljica Ana Milković Jovanović.

(www.icv.hr, amj)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content