FOTO Dječji vrtić u Čađavici je završen: U tijeku je asfaltiranje parkirališta i pristupa vrtiću

Svečanim polaganjem temeljnog kamena 6. svibnja prošle godine započeli su radovi na dječjem vrtiću u Čađavici. Vrijednost projekta iznosi oko 7 milijuna kuna, a radove je izvodila tvrtka Cestogradnja d.o.o. Slatina. Projekt izgradnje dječjeg vrtića izradila je Razvojna agencija VIDRA, a cjelokupna financijska sredstva za izgradnju povučena su iz sredstava Europske unije, odnosno Ministarstva poljoprivrede kroz mjeru ruralnog razvoja, uz punu potporu Virovitičko-podravske županije i Općine Čađavica. Najmlađi stanovnici općine Čađavica tako će dobiti suvremen vrtić u neposrednoj blizini Osnovne škole Davorin Trstenjak.

IMG 3491

Jučer (četvrtak) je započelo asfaltiranje parkirališta i pristupa vrtiću, a asfalt će dobiti i igralište Osnovne škole Davorin Trstenjak. Radove je obišao općinski načelnik Mirko Rončević.

– Izvođač radova se potrudio oko izgradnje našeg vrtića. Vrtić je gotov i sada se radi na uređenju vanjskog dijela, odnosno rade se zadnji zahvati na dječjem igralištu i vrši se asfaltiranje parkirnih mjesta i pristupa vrtiću. Dio namještaja je već unutra. Ako prođemo na tehničkom pregledu, u što ne sumnjam, čekat ćemo petnaestak dana uporabnu dozvolu i po njenom dobivanju idemo u sve druge akte za početak rada vrtića, tako da bi vrtić trebao biti otvoren sredinom studenog. Osim asfaltiranja dijela uz vrtić, bit će asfaltirano i vanjsko igralište osnovne škole – rekao nam je načelnik Rončević pri obilasku radova.

IMG 3506

Kada vrtić u Čađavici počne s radom, u njega bi trebalo ići oko 50 mališana s područja općine Čađavica.

(www.icv.hr, adf, foto: D. Fišli)

[g-gallery gid=”608211″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content