FOTO Igor Prajo najbolji u pobjedi Suhopolja u Kloštru Podravskom: Marko Čađavčan eurogolom načeo mrežu Mladosti

Nogometaši Suhopolja jučer (srijeda) su odigrali odgođeni susret 3. kola 4. nogometne lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica na gostovanju kod Mladosti u Kloštru Podravskom.

Igrači trenera Tomislava Filipovića zbog poslovnih obveza sakupljali su se gotovo do pred sam početak susreta. Domaćin je htio doći do pobjede, ali ni momčad Suhopolja nije ušla u utakmicu s ciljem da je izgubi. Domaći nogometaši su tijekom prvog dijela propustili nekoliko prilika. Minutu prije odlaska na odmor slijedila je kazna pravim eurogolom. Sa 20 metara Marko Čađavčan doveo je Suhopolje u prednost 1:0.

IMG 3061

U drugom dijelu Suhopolje je bilo bolje, imalo nekoliko lijepih prilika za zgoditak, koje nisu iskorištene. Na samom kraju utakmice s dva pogotka gosti dolaze od uvjerljive pobjede 3:0. Prvo je strijelac bio Tomislav Filipović u 88. a zatim Toni Hudoletnjak u 89. minuti.

IMG 3229

-Zadovoljan sam postignutim rezultatom. Konačno smo usprkos svim teškoćama došli do uvjerljive pobjede, koja nam treba biti podstrek za iduće utakmice – nakon susreta rezimirao je igrač – trener Suhopolja Tomislav Filipović.

Mladost Kloštar Podravski – Suhopolje 0:3
Igrač utakmice: Igor Prajo

(www.icv.hr, mš, foto: I. Bedeković)

[g-gallery gid=”607322″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content