FOTO Rezovac na Laništu preokrenuo 0:2 protiv čačinačke Mladosti i stigao do treće uzastopne pobjede

U susretu 11. kola 1. županijske nogometne lige nogometaši Rezovca na svom su terenu nastavili sa serijom uspješnih rezultata i pobijedili Mladost iz Čačinaca.

U susret su bolje ušli gosti iz Čačinaca, imali su više loptu u nogama i vrlo brzo poveli 2:0. Prvi zgoditak postigao je Ivan Ugarković u 8. minuti, a na 2:0 povećao je Dario Periša u 13. minuti. Lopta kao da se lijepila za noge gostujućih igrača, koji domaćoj momčadi nisu dozvoljavali gotovo da pređe centar igrališta.

U nekoliko navrata nogometaši Rezovca su krenuli prema gostujućim vratima, ali je sve bilo nepovezano, bez opasnosti za gostujućeg vratara Domagoja Žihu. Sredinom prvog dijela dosuđen je slobodan udarac za gostujuću momčad dvadesetak metara od vrata po sredini igrališta. Oštro je opalio Ivan Mužar, ali je domaći vratar Robert Bunjevac uspio ukoriti loptu.

IMG 8789

U posljednjoj minuti prvog dijela gostujući čuvar mreže Domagoj Žiha u svom kaznenom prostoru srušio je domaćeg igrača Aleksandra Matijaševića. Dosuđen je kazneni udarac, a Žiha je zaradio žuti karton. Mihael Boroša je s bijele točke smanjio na 2:1.

Na početku drugog dijela domaći trener Stjepan Pleše u igru uvodi Marija Nrecu i Ivana Pilingera. Ubrzo je u igru ušao i Mario Pejić. Na teren kao da je izašla potpuno druga domaća momčad, puna agresije. Mario Nreca bio je u tri izgledne prilike u 49., 52. i 55. minuti, ali nije bio precizan. Ono što je propustio nadoknadio je u 61. minuti. Zaobišao je gostujućeg vratara Žihu i loptu ubacio u praznu mrežu za 2:2.

IMG 8771

U idućim minutama se igralo obostrano otvoreno, obje momčadi težile su svom trećem zgoditku, kojim bi došle u prednost. Najraspoloženiji domaći strijelac Mihael Boroša se u 80. minuti sjurio prema gostujućim vratima i postiže treći domaći zgoditak. Erupcija oduševljenja među domaćim navijačima.

IMG 8804

U 86. minuti u igru ulazi domaći junior Mateo Minauf. Dvije minute kasnije gostujući vratar u prolazu je napravio prekršaj na Minaufu u kaznenom prostoru. Dosuđen je drugi kazneni udarac za domaću momčad, a gostujući vratar Žiha zbog drugog žutog kartona je morao napustiti igru.

Mihael Boroša s bijele točke svladao je i pričuvnog gostujućeg vratara Antu Tomića postavivši konačni rezultat 4:2.

IMG 8828

-Nismo iskoristili sve svoje prilike u prvom dijelu, kada smo igrački dominirali. U nastavku domaća momčad je odigrala puno bolje i došla do zaslužene pobjede – rekao je nakon utakmice trener Mladosti Nikica Hat.

– Nakon lošeg prvog dijela s nekoliko izmjena u taktičkoj postavi i igračkom sastavu počeli smo igrati agresivnije i došli smo do preokreta i zaslužene pobjede – zadovoljan je na kraju bio domaći trener Stjepan Pleše.

Rezovac – Mladost Čačinci 4:2
Igrač utakmice: Mihael Boroša

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”609627″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content