FOTO Vodeći Ferdinandovac namučio se u Suhopolju: Za Grofove kobne posljednje četiri minute susreta

Trener suhopoljskog četvrtoligaša Tomislav Filipović, pritisnut ozljedama i kompletima žutih kartona svojih pulena, imao je niz problema prilikom sastavljanja početne jedanaestorice za susret 11. kola 4. nogometne lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica s vodećom momčadi Ferdinandovca, koji se danas (subota) igrao na stadionu Park.

U početnoj jedanaestorki nakon nekoliko susreta pauze zbog ozljede, bio je Ante Mikulić, koji se nije u potpunosti oporavio, ali je stisnuo zube i odigrao veći dio utakmice. Nakon početnog ispitivanja snaga i nekoliko obostranih poluprilika, gosti su u 24. minuti iskoristili nespretnu igru Dominika Šantavca, koji je rukom dodirnuo loptu u svom kaznenom prostoru. Sudac Dražen Fejer pokazao je na bijelu točku. Jedanaesterac je odlično izveo Jurica Karan pogodivši sam donji desni kut suhopoljskih vrata. Gabrijel Solar se odlično bacio, ali je bio prekratak. Do kraja prvog dijela obje momčadi su pokušale promijeniti rezultat, ali bez uspjeha.

IMG 8993 Custom

U drugi dio domaća momčad ulazi puno agilnije, što je nakon 12 minuta igre rezultiralo poravnanjem rezultata. U jednom brzom napadu Ante Mikulić je izbio pred gostujućeg čuvara mreže Stjepana Peršića i nesebično poslužio Denija Kucljaka koji je pogodio nebranjeni dio mreže. I dalje je domaća momčad pritiskala goste na njihovoj polovici, ali nje došlo do rezultatskog preokreta.

IMG 9019 Custom e1603570529336

Sitna jesenska kiša otežavala je igru obje momčadi, pa su treneri bili prisiljeni mijenjati. Očito je gostujući strateg imao bolje adute na klupi. U posljednjih petnaestak minuta igrači Ferdinandovca su uzeli konce igre u svoje ruke. Postepeno su pritiskali domaću momčad na njenoj polovici. Suhopoljčani su se uspješno branili do posljednje četiri minute, kada su primili dva zgoditka iz gužvi. U oba navrata strijelci su bili igrači koji su ušli s klupe, Josip Fuček u 86. minuti te Dario Stankir u drugoj minuti sudačke nadoknade vremena.

IMG 9025 Custom

-U okrnjenom sastavu pružili smo odličan otpor vodećoj momčadi lige. Bilo smo jako blizu boda, ali nismo izdržali do kraja. Idemo dalje, u idućem kolu pokušat ćemo doći do bodova kod kvalitetne momčadi Tehnike na gostovanju u Koprivnici – s optimizmom na nastavak natjecanja gleda trener Suhopolja Tomislav Filipović.

Suhopolje – Ferdinandovac 1:3
Najbolji u suhopoljskim redovima: Ante Mikulić

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”610182″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content