Ostvarena želja mještana: Asfaltirana cesta između Velikog Polja i Žlebine

Ono što je bila želja mještana Velikog Polja u općini Lukač i Žlebina u općini Gradina, ostvarila se. Sredstvima Virovitičko-podravske županije i Županijske uprave za ceste, asfaltom su povezana ova dva naselja te su tako kvalitetnom prometnicom spojene i ove dvije općine.

– Ovo su možda nekome mali projekti, ali oni su iznimno važni ljudima koji žive na ovom području. Kao što je nama važna brza cesta i kvalitetnije povezivanje sa Zagrebom, tako je mještanima i Velikog Polja i Žlebina, važna ova prometnica koja povezuje dvije općine s ostatkom županije – istaknuo je virovitičko-podravski župan Igor Andrović.

IMG 1460
Foto: K. Toplak

Župan Andrović, uz načelnika Općine Lukač, Đuru Bukvića, kao i načelnika Općine Gradina, Marka Ajčeka, te ravnatelja Županijske uprave za ceste Brune Perkeca, je u srijedu obišao navedenu novoasfaltiranu cestu koja je modernizirana sredstvima Virovitičko-podravske županije i ŽUC-a. Duljina prometnice je 2.500 metara, a vrijednost radova iznosila je oko 3.200.000,00 kuna. Uz samo asfaltiranje, postavljena su i 3 nova propusta, betonske obloge na postojećem pločastom propustu, uređeni su odvodni kanali uz prometnicu, postavljena je potrebna signalizacija. (vpz.hr)

IMG 1445
Foto: K. Toplak
IMG 1441
Foto: K. Toplak
IMG 1448
Foto: K. Toplak

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content