Sudjeluj u izradi vodiča “Iskoristi dan u Virovitičko-podravskoj županiji” – vodiča o slobodnom vremenu mladih

U Virovitičko-podravskoj županiji od 2007. godine provodi se projekt “Iskoristi dan” koji je 2009. godine prerastao u projekt “Iskoristi dan u Virovitičko-podravskoj županiji” pod kojim se nazivom od tada kontinuirano provodi. Usmjeren je pomoći mladima u organizaciji slobodnog vremena.

Istraživanja koja su počevši od školske godine 2004./05. tijekom deset školskih godina sustavno provođena u osnovnim i srednjim školama u našoj županiji, a kasnije i u Visokoj školi za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici, ukazala su na potrebu pomoći mladima u organizaciji slobodnog vremena. Stoga je i pokrenut ovaj projekt unutar kojega je najvažniji dio izdavanje vodiča za pomoć u osmišljavanju slobodnog vremena djece i mladih pod nazivom “Iskoristi dan u Virovitičko-podravskoj županiji”. Do sada je učenicima (i studentima) podijeljeno jedanaest izmijenjenih i dopunjenih izdanja ovoga vodiča koji nastaje tako da se svake godine ažuriraju podaci o sportskim, društvenim, vjerskim i inim sadržajima koji su u općinama i gradovima naše županije dostupni mladima i njima su primjereni.

Ove godine u pripremi je dvanaesto izmijenjeno i dopunjeno izdanje vodiča kao dio projekta “Nepušenjem protiv ovisnosti – ja sam iz razreda nepušača”. Izdavač Zavod za javno zdravstvo “Sveti Rok” Virovitičko-podravske županije stoga je i ove godine odlučio pozvati zainteresiranu javnost, dakle pojedince, udruge i ustanove, da svojim prijedlozima doprinesu novome izdanju. Svi zainteresirani pozivaju se pregledati posljednje (prošlogodišnje) izdanje vodiča koje je dostupno OVDJE te svoje prijedloge za izmjenama i dopunama u tekstualnom i slikovnom obliku (što kraći opis aktivnosti, kontakti i jednu ili dvije fotografije ove aktivnosti) dostaviti na adresu elektroničke pošte [email protected]

Krajnji rok za dostavu prijedloga je 6. studenoga 2020. godine. Autori publikacije pregledat će pristigle prijedloge i odlučiti o primjerenosti njihovog uvrštavanja u vodič.

(ZZJZ “Sveti Rok” VPŽ)

Iskoristi dan u VPZ 2019 2

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content