3. HNL SJEVER Papuk i Virovitica na ljestvici ponovno susjedi, Mladost Ždralovi i Radnik nastavljaju “mrtvu” trku

Proteklog su vikenda odigrane utakmice 11. kola 3. HNL Sjever, a do kraja jesenskog dijela natjecanja ostala su još tri prvenstvena kola.

Virovitica je na domaćem terenu remizirala s Mladosti iz Ždralova. Momčad trenera Vjekoslava Vučete bila je blizu punog plijena iako je od 17. minute igrala bez isključenog Slavena Markovića. Ždralovi su iskoristili kiks križevačkog Radnika u Ludbregu i ovaj bod bio im je dovoljan da zasjednu na vodeću poziciju zbog boljeg omjera postignutih i primljenih zgoditaka.

Virovitičani su sada na 9. mjestu s 13 bodova, devet manje od vodećeg dvojca, ali samo pet manje od trećeplasiranog Rudara iz Murskog Središća, momčadi s kojom ovog vikenda igraju svoj drugi uzastopni susret na Vegeški. Ova utakmica bit će možda i prekretnica za virovitički sastav.

Orahovački Papuk s utakmicom manje ima bod više od Virovitičana i nalazi se na 8. mjestu. Naime, momčad trenera Martina Majdenića nije odigrala susret 11. kola proteklog vikenda u Bjelovaru, a ove subote put ih vodi na teško gostovanje u Sveti Martin na Muri, kod četvrtoplasiranog Poleta. Orahovčani bi u slučaju pobjede skočili u gornji dom ligaške ljestvice.

Radnik iz Križevaca i Mladost iz Ždralova nastavljaju mrtvu trku za jesenskog prvaka.

(www.icv.hr, ts, foto: ilustracija, M. Rođak)

Izrezak

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content