4. LIGA BJ-KC-VT Slatinčani i Grofovi u gornjem domu ligaške ljestvice, Pitomačani u sjajnoj prilici za iskorak

Proteklog vikenda, u utakmicama 12. kola 4. nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica bile su uspješne sve momčadi s područja Virovitičko-podravske županije. Slatinčani i Suhopoljčani ostali su bodovno izjednačeni, ali na tablici su napravili značajan pomak.

Momčad trenera Damira Pempera sada je na visokom 5. mjestu sa 17 bodova, osam manje od vodeće Bilogore iz Grubišnog Polja i pet manje od trećeplasiranog predavačkog Dinama, s kojim ovog vikenda imaju međusobni okršaj. Sudeći prema dosadašnjim utakmicama u Predavcu, bit će ovo za Pemperovu momčad izuetno teško gostovanje.

U puno boljoj prilici za još veći iskorak prema vrhu nalazi se momčad trenera Tomislava Filipovića. Nakon vrijedne pobjede u Koprivnici protiv Tehnike, na suhopoljskom stadionu Park dočekat će jedanaestoplasirani Daruvar. Grofovima je ovo jedna od onih “biti ili ne biti” utakmica.

Pitomača je na 10. mjestu, ali ima samo dva boda manje od Suhopolja i Slatine. Ovog će vikenda na krilima pobjede protiv Daruvara, Pitomačani ugostiti Graničar. Momčad iz općine Legrad skupila je do sada devet bodova i nalazi se na 12. poziciji. Idealna je ovo prilika ekipi trenera Ivana Presečana za iskorak prema gornjem domu ligaške ljestvice.

Bilogora 91′ s 25 i Ferdinandovac s 24 boda nastavljaju borbu za sami vrh.

(www.icv.hr, foto: ilustracija, I. Bedeković)

Izrezak1

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content