EHF EUROPSKA LIGA Našički NEXE uvjerljivo poražen na gostovanju u Moskvi unatoč sjajnim obranama Morena Cara

U četvrtom kolu skupine C EHF Europa lige našički NEXE gostovao je u Moskvi kod CSKA i doživio uvjerljiv poraz 29:18.

Od samog početka domaća momčad je bila u prednosti, ali su gosti iz Našica držali priključak. Domaći su u tom razdoblju vodili s dva do tri zgoditka prednosti. U posljednjih deset minuta prvog dijela CSKA je napravio ozbiljnu prednost. Na odmor se otišlo s domaćom prednošću 15:8.

Tijekom drugog dijela rukometaši CSKA su svoju prednost povećali u 49. minuti na +14 (29:15). Do kraja su Našičani uspjeli ublažiti uvjerljiv poraz na konačnih 29:18. U drugom dijelu u igru nije ulazio hrvatski reprezentativac Halil Jaganjac, a u Moskvu nisu doputovali bitni igrači momčadi trenera Hrvoja Horvata Tomi Vozab i Marin Jelinić.

U idućem kolu u utorak, 1. prosinca NEXE u Našicama ugošćuje njemački Magdeburg, koji je u ovom kolu izgubio na gostovanju u Švedskoj od Alingsåsa 30:29.

NEXE: Moreno Car (12), Mihailo Radovanović (3), Janko Kević 4, Fran Mileta 4 (3), Živan Pešić 3, Halil Jaganjac 2, Mateo Rodin 2, Mario Tomić 1, Aleksandar Bakić 1, Gianfranco Pribetić 1, Saša Barišić Jaman, Marko Mrđenović i Ivan Vida. Trener: Hrvoje Horvat.

Sedmerci: 5 (3)

Isključenja: 10 minuta (Mrđenović četiri minute te Vida, Jaganjac i Bakić po dvije minute).

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content