FOTO Doznajte koje su zaključke donijeli vijećnici na 28. sjednici Općinskog vijeća Općine Pitomača

Jučer (ponedjeljak) je u prostoru Doma kulture u Pitomači, uz pridržavanje propisanih protuepidemijskih mjera, održana je 28. sjednica Općinskog vijeća Općine Pitomača u ovom sazivu.

Općinski su vijećnici, pod predsjedanjem predsjednika Općinskog vijeća Rikarda Bakana, a nakon kratkog aktualnog sata, donijeli zaključke o davanju suglasnosti općinskom načelniku za donošenje odluke o odabiru najpovoljnijeg ponuditelja i sklapanje ugovora po javnim natječajima vezanim uz projekt “Centar za posjetitelje Križnica – Interpretacijski centar rezervata biosfere Mura – Drava – Dunav” (posjetiteljska infrastruktura, umjetno biološko jezero i most preko jezera, uspostava i uređenje poučne, pješačke i biciklističke staze od Centra do Drave), kao i izgradnju i opremanje dječjeg igrališta u Velikoj Črešnjevici.

IMG 0903

Zbog aktualne epidemiološke situacije prihvaćen je i prijedlog odluke o odgađanju izbora za članove vijeća mjesnih odbora na području općine Pitomača planiranih za 20. prosinca ove godine, a u narednih godinu dana provesti će se i izbori za općinski Savjet mladih budući da u otvorenom roku javnog poziva na isti nije bilo pristiglih prijava za nove članove.

IMG 0918

Na kraju sjednice, općinski su vijećnici ukinuli status javnog dobra na jednoj od općinskih nekretnina, a drugu su darovali u vlasništvo općinskom komunalnom poduzeću Komunalno Pitomača d.o.o. za njihove potrebe.

(www.icv.hr, Općina Pitomača, foto: I. Bedeković)

[g-gallery gid=”613356″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content