OTKAZANA DOGAĐANJA Virovitička knjižnica zbog epidemiološke situacije do daljnjega radi uz potrebna ograničenja

Gradska knjižnica i čitaonica Virovitica svake godine brojnim događanjima važnije datume, posebno Mjesec hrvatske knjige, ujedno i Dan Hrvatskih knjižnica 11. studenog. Obilježavanje ovih događaja u Gradskoj knjižnici i čitaonici Virovitica započelo je 15. listopada i bilo je planirano da traje do 15. studenog, no zbog epidemiološke situacije odlučeno je da se sva kulturna i obrazovna događanja u Knjižnici otkazuju do daljnjega.
To nam je potvrdio i v.d. ravnatelja Gradske knjižnice i čitaonice Virovitica Alen Bjelica, koji je napomenuo da otkazivanje ovih događaja ne znači i prekid rada knjižnice.

– I dalje nastavljamo s posudbom knjižnične građe našim članovima, ali u nešto izmijenjenim uvjetima. Posudba i povrat knjižnične građe odvijati će se uobičajeno uz poštivanje propisanih epidemioloških mjera. Radi sigurnosti naših djelatnika i čitatelja, u knjižnici odjednom može boraviti 20 korisnika, pojedinačno do 15 minuta, no sva književna građa može se rezervirati putem e maila ili facebooka preko knjižničke aplikacije. Za one kojima je svrha znanstveni, istraživački ili stručni rad, moguć je boravak i služenje informacijskim izvorima do 45 minuta i uz prethodnu najavu – napomenuo je Bjelica.

(www.icv.hr, bs)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content