Policija objavila nevjerojatne detalje prometne nesreće u Virovitici u kojoj je smrtno stradao muškarac (67)

Policijska uprava virovitičko-podravska objavila je detalje prometne nesreće koja se u utorak dogodila u Virovitici, a u kojoj je život izgubio 67-godišnji muškarac.

Kako stoji u priopćenju, nesreća se dogodila u 8:40 sati u Iločkoj ulici, a do nje je došlo kada su 41-godišnji i 40-godišnji vozači kamiona u trenutku mimoilaženja zaustavili svoja vozila kako bi popričali.

Nakon toga je 41-godišnji vozač krenuo, “a da se pritom nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu, ne vodeći pritom računa o položaju vozila te o smjeru kretanja te je tom prilikom na sjevernoj prometnoj traci došlo do udara prednjeg desnog dijela teretnog vozila u zadnji kotač bicikla kojeg je obilazeći s desne strane gurao 67-godišnji pješak. Uslijed udara došlo je do pada pješaka i bicikla na kolnik te gaženja istih od strane teretnog vozila, nakon čega se teretno vozilo zaustavilo”, stoj u priopćenju.

Ozlijeđeni 67-godišnjak je vozilom hitne medicinske pomoći prevezen u OB Virovitica gdje je od zadobivenih ozljeda preminuo.

– Vozači teretnih vozila su alkotestirani, kojom prilikom nije bilo reakcije na alkohol. Protiv 41-godišnjeg vozača slijedi kaznena prijava ODO Virovitica – kažu iz policije.

(www.icv.hr, PU virovitičko-podravska)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content