BADNJAK POD MJERAMA Misu polnoćku iz virovitičke crkve pratite u izravnom prijenosu ICV radija

Na snazi su mjere koje propisuju vjerska okupljanja na Božić, a jedna od preporuka Nacionalnog stožera odnosi se na veći broj misa, koje bi trebale kraće trajati, kako bi se vjernicima omogućilo da i pod mjerama uspiju doći na liturgiju.

Mise polnoćke bit će tako u ranijim terminima nego inače.

U Virovitici će mise polnoćke na Badnjak biti u 18.30 te 21 sat, u Okrugljači u 19.30 sati, Bušetini 21 sat, Koriji 19.30 sati te Špišić Bukovici u 21 sat.

Podsjećamo da će vjernici misu polnoćku na Badnjak iz župne crkve sv. Roka u Virovitici moći pratiti i u izravnom prijenosu u programu našeg ICV radija Virovitice, danas (četvrtak) u 21 sat.

Sutra (petak), na sam Božić, uz uobičajeni raspored misa (kao nedjeljom), dakle u 7.30 sati, 9 sati, 10.30 sati i 18.30 sati, vjernici u Virovitici imaju na raspolaganju jedan dodatan termin – misu u 17 sati.

Virovitički franjevci zahvaljuju svima na razumijevanju, ističući kako bi termina za mise na Božić bilo i više, da je moguće, no da ih je u ovom trenu samo trojica koji uz Viroviticu, mise služe i u Okrugljači, Bušetini, Koriji i Špišić Bukovici. (www.icv.hr, foto: M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content