GDCK VIROVITICA Akcijom “Vaš dar za pravu stvar” prikupljeno 1.543 kilograma hrane i higijenskih potrepština

Akcija “Vaš dar za pravu stvar” kojom Hrvatski Crveni križ u suradnji s trgovačkim centrima Kaufland prikuplja namirnice i higijenske potrepštine za najsiromašnije građane, održana je u periodu od 8. do 15. prosinca u virovitičkom Kauflandu.

Uz pomoć volontera i volonterki GDCK-a Virovitica koji su svakodnevno prigodnim letcima upoznavali kupce sa akcijom, prikupljena je velika količina raznih prehrambenih artikala i higijenskih potrepština ukupne težine 1.543 kilograma.

Kao i u svim dosadašnjim akcijama, naši sugrađani i ostali kupci u Kauflandu pokazali su da niti u ovo predblagdansko vrijeme, ne zaboravljaju naše najsiromašnije sugrađane. Sve prikupljeno biti će putem Socijalne samoposluge “Djelo ljubavi” podijeljeno obiteljima u teškoj materijalnoj situaciji na području djelovanja GDCK Virovitica.

GDCK Virovitica zahvaljuje svima koji su donirali u ovoj akciji, svim volonterima i volonterkama na njihovu trudu i vremenu uloženom u uspješnu provedbu akcije te djelatnicima Trgovačkog centra Kaufland na pomoći i susretljivosti.

(GDCK Virovitica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content