Dobili ste koji kilogram tijekom karantene? Skinite višak prateći zdrave navike Hollywoodskih zvijezda

Sigurni smo da ste tijekom “karantene”, uzrokovane strogim mjera tijekom COVID-19 pandemije, milijun puta vidjeli sliku glumica, modela ili pjevačica te se zapitalo što točno ti ljudi rade da imaju tako savršenu liniju. Bez brige, niste jedini. Upravo zbog toga smo odlučili istražiti njihove navike. I dok nas treneri Hollywoodskih zvijezda sa “supertijelima” upozoravaju da se ne uspoređujemo s njima, pošto je svaki od nas individualno drugačiji i potreban nam je individualan program, svakako možemo posuditi određene navike.

Jennifer Aniston

Jedna od najpoznatijih glumica 21. Stoljeća, koja je također proglašena “najljepšom ženom godine” i “ženom s najboljim tijelom” desetak puta, kaže da njezina tajna leži u obilnoj hidratizaciji, smijehu te borilačkim vještinama. Jennifer se bavi Budokonom, manje poznatom borilačkom vještinom koja spaja jogu i karate, te pije čak i do 10 čaša vode dnevno te joj se prehrana sastoji od hrane pune proteina i veoma malo ugljikohidrata. Najčešće namirnice u njezinom jelovniku bi bile: riba, orašasti plodovi, voće i povrće te piletina. Novi Lidl Katalog predstavlja zanimljivu ponudu zdravih prehrambenih proizvoda po atraktivnim cijenama.

Beyonce

Jedna od najpoznatijih diva današnjice otkrila je, da nakon što je rodila blizance, imala je osjećaj kao da nije u vlastitom tijelu. Kao pripremu za festival, na kojem je nastupala, Beyonce je otkrila da provodi program poznat pod nazivom “22-dnevna revolucija”. Veganski program koji je poznat da osigurava mršavljenje, bolji san, čišću kožu te više energije. Jedna od najpoznatijih tenisačica današnjice, Venus Williams, se je također uspjela vratiti igranju, nakon što joj je 2011.-te dijagnosticirana autoimuna bolest, prateći ovaj program.

Sofia Vergara

Kao najplaćenija glumica 2020.-te, prema Forbse-ovoj listi, Sofia Vergara je ikona ljepote i seksepila. Također je i ambasadorica kampanje koja se bori protiv raka štitnjače kojeg je i sama preživjela te se bori s posljedicama. Usprkos tomu, provodi čak i do  5 puta tjedno u teretani vježbajući oko sat vremena dnevno te tvrdi da je najpotrebnije imati osobu koja će vas motivirati i gurati da se držite rasporeda. Što se tiče prehrane, pokušava izbjegavati kruh, rižu, krumpire i većinu slanih jela. Slana jela su poznata po tome da pomažu vašem tijelu zadržati vodu, čime izgledamo punije.  Iako je važno i napomenuti da obožava torte i da se jednog Kolumbijskog običaja nije mogla ostaviti, tj. jutarnje kave.

Carrie Underwood

Najpoznatija pobjednica emisije “Američki idol” tvrdi da joj u njezinoj liniji najviše pomaže dnevnik o hrani. Istraživanje je pokazalo da osobe koje su imale dnevnik su izgubile čak duplo više nego osobe bez. Poanta dnevnika je u što više detalja opisati što se unijeli u sebe tijekom dana. Veoma lagano je misliti da jedete zdravo i optimalno no dok se ne suočite sa stvarima na papiru možete shvatiti da nekada, čak i podsvjesno, jednostavno jedete previše ili premalo tijekom dana.

Dnevnik vam omogućava da analizirate i prisjetite vaših obroka. Što je radilo, što nije? I na kraju, kako si poboljšati određene navike kojih možda niste bili svjesni. (promo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content