SUĐE NE PERI, NAZOVI MARY Naručite hranu iz bogate ponude Fast fooda Mary i putem web stranice

Fast food Mary u Virovitici nudi bogatu ponudu raznih jela, od pizza i hamburgera, ćevapa, pljeskavice do raznih salata i sendvića te tortilja i kebapa. Za pripremu svojih jela koriste samo kvalitetne namirnice što ćete sigurno prepoznati u okusu. Također brinu o okolišu i svoje proizvode pakiraju u ekološku ambalažu. Mary se pobrinuo i za vegetarijance za koje ima posebne pizze, tortilje, sendviče i salate. Tu je i SREĆKO za mališane, u kojem uz fini burger, krumpiriće i sok vaši klinci dobiju i igračku.

Ono s čim se Fast food Mary ponosi je hrvatski kebap koji je rađen od kvalitetnog mesa govedine i puretine, prvi i jedini hrvatski kebap. Uvjerite se u puninu okusa i kvalitete uz promotivne cijene. Mary poziva sve ljubitelje ćevapa da probaju njihove ćevape od junetine po tradicionalnoj i originalnoj recepturi, a vjernim kupcima svaku šestu naručenu pizzu daruje besplatno! Sve što trebate je skupljati žigove.

mary web 2

Posjetite njihovu internet stranicu, koju je izradio naš informatički odjel ICV-a (www.dizajn.icv.hr), a na kojoj možete online naručiti hranu iz njihove bogate ponude i ona će vam biti dostavljena besplatno na vaš kućni prag. (promo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content