“VIROVITICA OD SRCA” Na potresom pogođeno područje otišao još jedan tegljač s građevinskim materijalom

S prostora Viroexpa danas (subota) je otišao još jedan tegljač s građevinskim materijalom put potresom pogođenog područja. Paralelno s tim, u Petrinji su ove subote bili i virovitički volonteri koji su sanirali još nekoliko krovova na objektima te će u poslijepodnevnim satima sudjelovati i na istovaru tegljača s građevinskim materijalom.

Dobra stvar je što imamo skladište u mjestu Mala Gorica koji smo dobili na korištenje i od kuda se građevinski materijal razvozi gdje je to potrebno. Danas je opremljen rabljeni crijep za saniranje kao i dvije palete blok opeke te paleta Namala, letve i štafle te nekoliko kanti s bojom za zidove.

IMG 24cc0fbc43599b3c2fd0b47d3b30385f

I ovim putem organizatori zahvaljuju svim dobrim ljudima koji su donirali, ali i prijevozniku Borisu Romiću na prijevozu te tvrtki Virkom na pomoći pri utovaru.

Organizatori akcije naglašavaju da se više ne prikuplja rabljeni crijep već ako građani žele pomoći, svoju donaciju za materijalom mogu uplatiti u trgovinama Zanatpromet, Optimum trgovini ili u Pevexu te kupiti nešto što žele i u kojoj mogućnosti mogu, te tako pomoći potrebitima. I mala donacija stradalima je u ovome trenutku velika, i zato pomozite i uključite se u akciju “Virovitica od srca”.

(www.icv.hr, tm)

[g-gallery gid=”618200″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content