VIROVITICA UZ PETRINJU, SISAK I GLINU Grad i gradske tvrtke daju 220.000 kuna pomoći za potresom pogođena područja

Kao što je gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin u srijedu najavio, Grad se, zajedno s gradskim tvrtkama – Florom VTC, Virkomom i Poslovnim parkom, financijski uključuje u obnovu potresom pogođenim područja, a uplatit će se pomoć od 220.000 kuna.

– Prije svega, želim izraziti sućut obiteljima tragično preminulih uslijed potresa. Kao i ostali gradovi i općine diljem Hrvatske, tako je i Virovitica aktivna od samog trenutka kada se potres dogodio. Ovaj nemili događaj ujedinio je cijelu Hrvatsku te smo i u novu godinu ušli s molitvama i željama da se što prije sanira šteta nastala na području Banije. Grad Virovitica je, zajedno s gradskim tvrtkama: Florom VTC, Virkomom i Poslovnim parkom, donio odluku da će uplatiti 220.000 kuna kao pomoć za potresom pogođena područja, rekao je gradonačelnik Kirin.

Također, Grad Virovitica je u suradnji s Crvenim križem te županijskim i gradskim stožerima civilne zaštite sudjelovao u organizaciji prikupljanja humanitarne pomoći.

– Ovom prilikom želim zahvaliti svima svim volonterima, građanima, mjesnim odborima, udrugama, tvrtkama, gospodarstvenicima i svima ostalima koji daju svoj doprinos kako bi se pomoglo stanovnicima stradalih područja. Njima svima mogu samo reći jedno veliko HVALA!, dodao je I. Kirin. (virovitica.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content