Doznajte poredak u svim aktualnim rukometnim ligaškim natjecanjima, u kojima se natječu klubovi s prostora VPŽ

Donosimo vam trenutni poredak u svim aktualnim ligaškim natjecanjima u kojima se natječu klubovi s prostora Virovitičko-podravske županije.

1. HRL ZA ŽENE

Novi, čak četrnaesti ovosezonski poraz upisale su igračice Franje Metera u 15. kolu najelitnijeg natjecanja u hrvatskom ženskom rukometu. Proteklog vikenda stradale su na domaćem terenu protiv sesvetske Agroproteinke s visokih 42:29. Lavice ostaju prikovane za samo dno ligaške ljestvice s tek jednim osvojenim bodom. Rukometašice Sinja imaju četiri boda više, ali prema dosadašnjim igrama i rezultatima, pomak na tablici za Virovitičanke stepenica je na koju će se teško popeti. Na samom vrhu vodi se velika bitka između Lokomotive, Podravke i Umaga (svi po 24 boda), ali Koprivničanke imaju dvije utakmice manje i najbliže su ovosezonskom naslovu.

1. HRL zene

1. HRL SJEVER – MUŠKI

Virovitički prvoligaš ostaje na pretposljednjem, 13. ligaškom mjestu. Proteklog vikenda “Slatki” su upisali domaći poraz protiv favoriziranog KTC-a i tako ostali na skromna tri boda u četrnaest odigranih susreta. Rukometašima Viro Virovitice zagrebački Medveščak bježi samo jedan bod, ali i to je, prema dosadašnjim rezultatima pulena stratega Damira Vašarevića teška misija s obzirom da već ove subote putuju na jedno od najtežih gostovanja – drugoplasiranoj kutinskoj Moslavini.

1. HRL Sjever muski

2. HRL SJEVER – ŽENE

Predvođene Tamarom Štefanec i Ninom Ferić, rukometašice Pitomače stigle su do desete ovosezonske pobjede na gostovanju u Slavonskom Brodu. Sa 20 osvojenih bodova nalaze se na visokom četvrtom mjestu i za petama su Đurđevcu i drugoj ekipi Podravke, dok za vodećom Zelinom zaostaju osam bodova. Osječka Olimpija posljednja je ligaška ekipa s tek jednim osvojenim bodom.

2. HRL Sjever zene

(www.icv.hr, ts, foto: M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content