Kirin: Kreću radovi na igralištu u Milanovcu, obnovit ćemo još 11 dječjih igrališta, očekujemo početak radova na nogostupu u Podravskoj

Jedno od pitanja upućenih gradonačelniku Ivici Kirinu na aktualnom satu 37. sjednice Gradskog vijeća odnosilo se na rekonstrukciju dječjeg igrališta u Milanovcu, kao i ostalih igrališta na području grada te nogostupa u Rezovcu i Podravskoj ulici.

– Za dječje igralište u Milanovcu jučer smo uveli u posao izvođača radova, tvrtku Niveto d.o.o. iz Zagreba te sada očekujemo i sam početak radova. Igralište će obuhvatiti travnatu zelenu površinu od 160 četvornih metara, sedam sprava i tri elementa te antitraumatsku gumenu podlogu koja će biti poput one na novouređenim igralištima u središtu grada, sačinjena od recikliranih materijala čiji će ukupni postotak biti preko 80 posto – rekao je gradonačelnik Ivica Kirin dodavši kako je u planu i zamjena igrala na 11 dječjih igrališta u gradu Virovitici za što je u proračunu osigurano preko 580.000,00 kuna.

Gradonačelnik se osvrnuo i na ostale planirane projekte komunalne infrastrukture.

– Potpisani su ugovori i radi se nogostup u Rezovcu, dok u Podravskoj očekujemo početak radova. Idu natječaji za Preradovićevu, Gundulićevu i Ulici sv. Trojstva. Kroz naše mjesne odbore imamo planiranih 80 komunalnih projekata koji se odnose na odvojke, ceste, nogostupe, igrališta, parkirališta i domove. Popis planiranih investicija objavit ćemo kad sve uskladimo s mjesnim odborima – dodao je gradonačelnik Kirin.

(virovitica.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content