Mijo Rastija nakon oporavka na Covid-19 Odjelu u Virovitici: Hvala osoblju na profesionalnosti, ljubaznosti i strpljenju

Boravak u bolnici za svakog pacijenta predstavlja posebno iskustvo, a svoje je odlučio podijeliti Mijo Rastija iz Sopja, koji je proveo dane na Covid-19 odjelu u virovitičkoj Općoj bolnici, kako bi zahvalio osoblju na profesionalnosti, ljubaznosti i strpljenju.

Njegovo pismo prenosimo u cijelosti:

“Poštovani!

Ovom prilikom želim izraziti svoju zahvalnost na tretman koji sam imao za vrijeme liječenja u bolnici u Virovitici.

Naime, na bolničko liječenje sam primljen 20.01.2021. i zadržan sve do 04.02.2021 godine. Uslijed pozitivnog testa na virus Covid 19 i nastale upale oba plućna krila smješten sam na Covid odjel – OČNI.

Najugodnije sam iznenađen ljubaznošću liječnika i medicinskih sestara kao i tehničkog osoblja na profesionalnosti, ljubaznosti i strpljenju, kao i vrhunskoj stručnosti prema nama pacijentima. Uvjeti u sobama i sanitarnim prostorima, što se tiče čistoće i higijene, na najvišem su nivou, za što pohvaljujem i dvije gospođe koje su to stanje održavale.

Što se tiče hrane za nas pacijente – vrhunska. Mi pacijenti smo komentirali da se većina niti kod kuće ne hrani tako kvalitetno i ukusno, a i dostatno.

Među medicinskim osobljem niti u jednom trenutku nisam primjetio znakove nervoze, privatnih problema niti bilo kakve osjećaje netrpeljivosti prema pacijentima nego samo riječi ohrabrenja i utjehe. Ne znam kako je u drugim bolnicama u Hrvatskoj, ali Vi ste vrh vrhova.

I na kraju Vam upućujem jedni VELIKO HVALA!!!”

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content