Na Školski vrt stiglo pet novih igrača: U Bratstvu će po treći put zaigrati iskusni Tino Habijanić

U županijskom prvoligašu Bratstvu iz Gornjeg Bazja, koje se nakon prvog dijela sezone nalazi na trećem mjestu s 33 osvojena boda, nakon dovođenja novog trenera Darija Gabrića odlučili su osvježiti igrački kadar. Na Školski vrt došlo je čak pet igrača.

Po treći put u redove Bratstva došao je iskusni Tino Habijanić. “Nogometno školovanje” imao je na potezu Pitomača – Grabrovnica. Nakon toga je, osim za ta dva kluba, igrao za Otrovanec, Bilogorac iz Velike Črešnjevice, Turanovac, Omladinac iz Korije i Bratstvo iz Gornjeg Bazja.

Toni Topić počeo je u milanovačkom Sokolu, da bi ostatak karijere, uz dva “izleta” u Viroviticu, proveo u Rezovcu. Ove zime odlučio se iskušati u Bratstvu.

Marino Kasa prve korake napravio je u Virovitici. Sedam godina bio je član Sokola iz Milanovca. Posljednjih godina postao je prava “ptica selica” u klubovima općine Lukač. Branio je za Lukač 05 i Dravu iz Terezinog Polja, a sada će se okušati u Bratstvu.

Gabriel Pokupić dolazi iz županijskog drugoligaša Bilogore 1947. iz Špišić Bukovice, a ranije je igrao za Graničar Bušetinu i Viroviticu.

Mladi Mihael Viljevac završio je školu nogometa virovitičkog trećeligaša, a sada se u seniorskoj konkurenciji želi okušati u na stadionu Školski vrt.

Trener Dario Gabrić sigurno će znati iskoristiti potencijale novih igrača u momčadi.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content