Virovitička knjižnica ima novi program namijenjen djeci: Sakupljajte bodove i osvojite zanimljive nagrade

Novi program Gradske knjižnice i čitaonice u Virovitici posudba je slikovnica uz kreativne zadatke. Pripremljeni zadaci i radni listići tematski su povezani s pričom, a djeca, nakon što pročitaju slikovnicu, mogu se zabaviti rješavajući ih.

Uz malo bojanja, lijepljenja, izrezivanja, slikanja i crtanja, svaki ponuđeni zadatak lako se rješava. Vraćena vrećica sa slikovnicom i riješenim zadatkom donosi bod u bodovnu knjižicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa...

Spomenuti program namijenjen je djeci predškolskog uzrasta s ciljem poticanja i razvijanja rane pismenosti, boljeg razumijevanja priče, kvalitetnog provođenja slobodnog vremena te poticanja i razvijanja komunikacijskih vještina.

Bodovi se mogu sakupljati sudjelovanjem i u ostalim programima i sadržajima Dječjeg odjela i Igraonice, gdje se može preuzeti i bodovna knjižica.

U konačnici, sakupljeni bodovi mogu se zamijeniti za poticajne i zanimljive nagrade, a nakon toga sakupljaju se ispočetka. Za sva dodatna pitanja i informacije možete se obratiti djelatnicama Igraonice i Dječjeg odjela.

(www.icv.hr)