2. ŽNL ZAPAD U Kapela Dvoru osvanula neka nova lica, a vratio se i Mato Iličić

Posljednje sate prijelaznog roka iskoristio je županijski nogometni drugoligaš Dinamo iz Kapele Dvora i u svoje redove doveo tri nova igrača.

Svojim iskustvom pomoći će Kristijan Blažeković, koji je igračku karijeru počeo u Bilogori 1947. iz Špišić Bukovice. Kasnije je igrao za Graničar Bušetinu, u dva navrata za Lukač 05 i Dravu iz Terezinog Polja.

Mario Bedeković počeo je igrati nogomet u Turanovcu. Dvije sezone bio je igrač Graničar Bušetine. Ljetos je iz Turanovca došao u Dinamo iz Kapele Dvora, gdje je igrao nepuna dva mjeseca i vratio se u Turanovac. Ovog proljeća u Turanovcu se neće igrati seniorski nogomet pa je ponovno došao u Dinamo.

Krajem prošle jeseni Egipčanin Ali Abdelrahman Fawzy Youssef registrirao se za županijski prvoligaš Omladinac iz Korije. Odigrao je susret posljednjeg jesenskog kola sa Slogom iz Zdenaca. Ovog proljeća nogomet se neće igrati ni u Koriji pa će se Youseff okušati u drugom rangu županijskog natjecanja igrajući za Dinamo iz Kapele Dvora.

Treneru Andrejasu Černeliju veliko pojačanje bit će i Mato Iličić. Mato je u igrački najboljim godinama. Prošao je školu nogometa u Virovitici, Pitomači i Suhopolju. Posljednjih osam sezona bio je igrač Dinama iz Kapele Dvora, ali je prvo zbog školskih, a kasnije i poslovnih obveza većinom bio u Osijeku. Zimus se za stalno vratio u Viroviticu te će biti oslonac momčadi na mjestu organizatora igre.

S nova četiri igrača Dinamo će zasigurno biti konkurentan svim momčadima u ligi.

(www.icv.hr, mš; foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content