Ferdinandovac lovi naslov, a danas gostuje u Slatini: Mogu li Vurdelja i društvo zaustaviti Karana i drugoplasiranu momčad prvenstva?

Ovog vikenda igraju se susreti 17. kola 4. lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica. Nogometaši Slatine na svom stadionu Antuna Tone Butorca u subotu, 27. ožujka u 15 sati i 30 minuta ugošćuju jaki Ferdinandovac.

Nakon boda osvojenog u županijskom derbiju u susjednom Suhopolju, bilo bi lijepo doći do pobjede nad Ferdinandovčanima. Slatinski subotnji gosti na bod su do prvog mjesta i u dosadašnjem dijelu natjecanja upisali su samo jedan poraz i tri remija.

S druge strane Slatina ima dvostruko manje bodova. To ne obeshrabruje trenera Damira Pempera i njegove igrače koji su uvjereni da mogu u ovom susretu izvući sva tri boda.

-Cijeli tjedan se ozbiljno pripremamo za subotnju utakmicu i uvjeren sam da možemo doći do pozitivnog rezultata – rekao je kratko Pemper.

Najveća prijetnja domaćem vrataru Bunjevcu bit će definitivno najbolji gostujući strijelac i treći topnik prvenstva Jurica Karan. Riječ je o hitrom igraču koji je u dosadašnjem dijelu prvenstva mreže parao četrnaest puta.

Kod Slatinčana, najviše pogodaka dosad je upisao Benjamin Dijanešić, njih šest. Brazilac Paz Rodrigues zabio je dva komada u svom debiju protiv Suhopolja u županijskom derbiju i također bi trebao biti velika opasnost za goste iz Ferdinandovca.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content