FOTO Ferdinandovac u Slatini opravdao ulogu favorita, Pemper: Konačan rezultat nije realan, ali zasluženo smo poraženi

U 17. kolu 4. lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica nogometaši Slatine visoko su poraženi na svom stadionu Antuna Tone Butorca od vodeće momčadi lige Ferdinandovca 4:0.

U najavi susreta označili smo gotujućeg kapetana i trećeg topnika lige Juricu Karana kao najveću prijetnju slatinskim nogometašima.

Upravo je on u 38. minuti iskoristio pogrešku domaćih igrača i doveo Ferdinandovac u prednost 1:0. U 43. minuti dosuđen je kazneni udarac za gostujuću momčad. Loptu uzima ponovno Karan, ali ga je domaći vratar Robert Bunjevac nadmudrio. Iz odbitka Siniša Đipalo posprema loptu u mrežu i dovodi Ferdinandovac u prednost od 2:0. U nastavku gosti postižu još dva zgoditka. Strijelci su bili Karan u 53. i Nikola Zvonar u 73. minuti.

m IMG 6218

-Mislim da je sudačka trojka u dva navrata pogriješila, kod kaznenog udarca u prvom dijelu te kod četvrtog zgoditka u drugom dijelu. To je čak izazvalo nepotrebne tenzije među igračima, koje sam uspio smiriti. Kod rezultata 4:0 ne možemo reći da su nas suci oštetili. Zasluženo smo poraženi, ali konačni rezultat nije realan. Nažalost nemamo širinu igračkog kadra, ali ćemo to u idućim susretima pokušati kompenzirati borbenošću – na kraju je zaključio trener Slatine Damir Pemper.

Slatina – Ferdinandovac 0:4

(www.icv.hr, mš, foto: D. Fišli)

[g-gallery gid=”624921″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content