Suhopolje putuje u Čazmu kod prošlotjednog “krvnika” Pitomače, Filipović: U izjednačenim ligama sve je stvar pristupa, nadam se novoj pobjedi

Nakon prošlotjednog otvaranja proljetnog dijela sezone na domaćem terenu, u kojem su podijelili bodove sa Slatinom, nogometaši Suhopolja putuju na prvo gostovanje. Protivnik ovog vikenda bit će im momčad Čazme koja je u 16. ligaškom kolu dvama pogocima na samom početku susreta slavila u Pitomači.

“Žuto – zeleni” sa sobom nose dva boda prednosti pred sutrašnjim suparnikom. Bit će ovo derbi između dvije čvrste ekipe koje su svoje mjesto pronašle na sredini tablice, a pobjeda i jednima i drugima otvara vrata ka vrhu.

O tome koliko su ove momčadi izjednačene govore i rezultati iz posljednjih nekoliko susreta, a sve je potvrdio i trener Suhopolja Tomislav Filipović.

– Ovo je izuzetno izjednačena liga u kojoj svatko može pobijediti svakoga. Čazma nam je u jesenskom djelu sezone ovdje uzela bodove, mi smo njih pobijedili na njihovom terenu protekle sezone, tako da je teško prognozirati rezultat, sve je otvoreno. U takvim utakmicama sve je stvar pristupa, nadam se da će naš pristup biti pravi i da će to rezultirati pobjedom i osvajanjem nova tri boda – izjavio je Tomislav Filipović nakon prošlotjedne utakmice.

U tom spomenutom susretu, iako je završio remijem 2:2, momčad Suhopolja pokazala se u vrlo dobrom svjetlu. Eric Augusto Akassou već se ubacio u prvi plan, ponio naslov najboljeg igrača u domaćim redovima i uz Denija Kucljaka prometnuo se u najveću opasnost za protivnička vrata. Ukoliko pristup bude dobar, kao što je Filipović i najavio, novi bodovi vrlo lako bi se mogli upisati na konto Grofova.

Susret 17. kola 4. nogometne lige BJ-KC-VT između Čazme i Suhopolja na rasporedu je sutra (subota) od 15:30 sati.

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content