1. ŽNL Drugoplasirana Graničar Bušetina triput gubila pa preokrenula u sudačkoj nadoknadi pogotkom Petrinića

Uskrsni vikend na terenima 1. županijske nogometne lige po sunčanom i vjetrovitom vremenu bio je izuzetno efikasan.

Vodeća Sloga iz Zdenaca u obostrano fer i korektnoj utakmici pobijedila je u Ćeralijama domaću momčad 3:0. Prvi zgoditak za Slogu postigao je iskusni Danijel Ciglar, a dvostruki strijelac, ujedno i prvo ime utakmice, bio je Florijan Rupčić. Prvi njegov zgoditak bio je u 42. minuti iz igre, a drugi u 85. minuti iz kaznenog udarca.

Drugoplasirana Graničar Bušetina nakon puno muke u svom Bereku osvojila je tri boda u srazu s Mladosti 1930. iz Čađavice pobijedivši 4:3. Gosti su u tri navrata imali prednost (1:0, 2:1 i 3:2), ali nisu izdržali. U sudačkoj nadoknadi pobjedu domaćinu donio je Karlo Petrinić. Preokret u domaću igru unio je najbolji igrač susreta Janko Brlas, koji je u igru ušao u 51. minuti. Dvostruki strijelac za momčad stratega Samuela Spudića bio je Karlo Petrinić, prvi puta iz kaznenog udarca, a drugi put iz igre. Po jednom su gostujuću mrežu pogodili Janko Brlas i Alen Fučkar. Dva pogotka za goste postigao je Mario Kovač, a jednom je precizan bio Robert Šomođi.

Mladost iz Čačinaca vraća se pobjedama. U Sladojevcima je bila bolja od Slavonije 3:0. Prvi zgoditak postigao je Vlado Maršić u 15. minuti, a posao je završio svojim zgodicima u 80. i 84. minuti Ivan Ugarković.

U derbiju donjeg dijela tablice Dinamo iz Četekovca bio je bolji od Mladosti u Miljevcima 4:3. Mladostaši su poveli u šestoj minuti zgoditkom Matka Mikloševića. Minutu prije odlaska na odmor poravnao je Matej Dorinka. U drugom dijelu dva zgoditka za Dinamo postiže Marinko Jaklić, a jednog prekaljeni internacionalac Antun Dunković. Gostujuću prednost su smanjili Marko Nemeth i Dario Pohiba.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content