1. ŽNL Podravac napravio čudesan preokret u Mikleušu, Voćin s dva igrača manje srušio Slavoniju

Najuzbudljiviju utakmicu 21. kola 1. županijske nogometne lige odigrali su Mikleuš i Podravac iz Sopja. Domaća momčad je povela zgoditkom Ivana Ivčića iz kaznenog udarca. Ubrzo je poravnao Antonio Babec. U nastavku Mikleuš postiže još tri zgoditka. Dvostruki strijelac bio je Goroslav Rukavina, a jednom je mrežu pogodio iskusni Darko Kokoška. Međutim u posljednjih 20 minuta gosti preokreću rezultat za konačnu pobjedu rezultatom 5:4. Strijelci za Podravac bili su Josip Zajček, Marko Rastija, Zdenko Lončarek i Nikola Menegati. Igru gostujuće momčadi nosio je Marko Rastija.

U Sladojevcima je Voćin poveo u 4. minuti zgoditkom svog najboljeg strijelca Franje Perića. U 35. minuti iz kaznenog udarca poravnao je Igor Dunković. Šest minuta kasnije zbog drugog žutog kartona igru je morao napustiti igrač Voćina Tadej Jaković. Tri minute prije odlaska na odmor Hrvoje Čović iz kaznenog udarca dovodi goste ponovno u prednost. U 50. minuti dosuđen je novi kazneni udarac za Slavoniju iz kojega je Igor Dunković izjednačio na 2:2, a zbog prigovora igru je morao napustiti igrač Voćina David Čović. S dva igrača manje gosti iz Voćina se nisu predavali. Konačni rezultat 3:2 za gostujuću momčad postavio je Hrvoje Čović svojim drugim zgoditkom iz kaznenog udarca u četvrtoj minuti sudačke nadoknade vremena.

U Četekovcu je domaći Dinamo u susretu s Mladosti iz Čačinaca poveo iz kaznenog udarca, kojega je realizirao Matej Dorinka. Na 1:1 je poravnao Matej Tolić, a Marinko Jaklić ponovno dovodi Dinamo u prednost od 2:1. U samo dvije minute (55. i 56.) gosti iz Čačinaca postižu dva zgoditaka i dolaze do pobjede 3:2. Strijelci su bili Dario Periša i Toni Ramić.

U derbiju donjeg dijela tablice Mladost iz Miljevaca na svom je terenu pobijedila Mladost 1930. iz Čađavice 1:0. Jedini zgoditak postigao je Marko Nemeth u 4. minuti susreta. Posljednjih šest minuta gosti su odigrali s deset igrača jer je isključen Tomislav Ribić.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content