Čak 175 korisnika socijalne samoposluge “Djelo ljubavi” dobilo pakete povodom Uskrsa

Već tradicionalno, pred blagdan Uskrsa, Gradsko društvo Crvenog križa Virovitica podijelilo je u suradnji s Općinskim i Mjesnim društvima Crvenog križa za korisnike Socijalne samoposluge s područja svoga djelovanja 175 paketa s neophodnim prehrambenim i higijenskim potrepštinama.

Paketi su složeni prema broju članova obitelji: 75 korisnika koji žive sami dobili su pakete od 8 kilograma, dvočlana domaćinstva, kojih ima 42 dobili su pakete od 11 kilograma, 20 tročlanih domaćinstava dobila su pakete od 13 kilograma, četveročlane obitelji, kojih ima 25, dobile su pakete od 15 kilograma, dok je 13 obitelji s više od četiri člana dobilo pakete od 18 kilograma.

Zahvaljujući velikom broju ljudi dobre volje, odnosno iznimno velikoj količini prikupljene humanitarne pomoći, podijeljeno je 1.931 kilograma namirnica i higijenskih potrepština.

Gradsko društvo Crvenog križa Virovitica zahvaljuje svima koji su sudjelovali u ovim blagdanskim humanitarnim akcijama i time omogućili darivanje većeg broja naših najsiromašnijih stanovnika.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content