Edukativna radionica u vinogorju Aršanj: Kako uspjeti u ruralnom turizmu?

- PROMO -

Turistička zajednica općine Čačinci poziva sve zainteresirane subjekte s područja općine Čačinci na edukativnu radionicu uz primjer iz prakse za potencijalne ponuditelje turističko-ugostiteljskih usluga s područja općine Čačinci.

Edukacija će biti održana na Turističkom seljačkom obiteljskom gospodarstvu Pintarić u vinogorju Aršanj kraj Pitomače u subotu, 24. travnja. Program radionice je jako zanimljiv i edukativan, a počinje u 10:15 s prvim temama:

  • Atraktivni činitelji ruralnog prostora i njihovo uklapanje u turističke trendove koji se predviđaju u post-COVID razdoblju;
  • Pravna i organizacijska osnova za vrednovanje kapaciteta u vlasništvu građana (pravna regulativa, organizacijski modeli, priprema, uređenje i registriranje smještajnih i drugih ugostiteljsko turističkih objekata);
  • Kako biti konkurentan na turističkom tržištu (stvaranje cjelovitog turističkog doživljaja proširivanjem osnovnog turističkog proizvoda, standardizacija i kvaliteta turističke ponude mikro destinacija, udruživanje i zajednički nastup na tržištu)

Drugi dio radionice pod radnim nazivom “Iskustvo iz prve ruke” počet će u 12 sati, prezentacijom vlastitih iskustava vlasnika Turističkog seljačkog obiteljskog gospodarstva Alena Pintarića.

-Sudionici će moći postavljati pitanja na sve ono što bi im moglo olakšati njihov put od poslovne ideje, registracije objekta i uključivanja na turističko tržište. U 13 sati u programu je zajedničko druženje uz ručak, degustacija vina iz podruma Pintarić, rasprava i razmjena iskustava te evaluacija edukativne radionice. Prijave na edukaciju potrebno je izvršiti na e-mail: info-tz@cacinci.hr ili na telefon 099/ 329 0484. Radionica je besplatna, a potreban je vlastiti prijevoz do odredišta – rekla je direktorica Turističkog ureda Čačinci Ana Marunica.

(www.icv.hr, vg)

Povezane vijesti

Skip to content