FOTO Pitomača “utrpala” Sokolu dvanaest komada, Slavonija i čačinačka Mladost bolje nakon jedanaesteraca

Četvrtoligaš Pitomača bila je uvjerljiva u 3. kolu Županijskog nogometnog kupa. U Milanovcu je s visokih 12:0 svladala domaći županijski drugoligaš Sokol. Pet zgoditaka postigao je Karlo Jakupec, po dva Luka Skoko i Niko Sučić, a po jednog Valentino Paradinović, Matej Babić i Dean Klemen. Bilo je ovo vjerojatno “najdosadnijih” devedeset minuta gostujućem vrataru Hrvoju Zdelaru od kad se bavi nogometom, a ujedno i četvrta uzastopna utakmica u kojoj nije primio pogodak.

Slavonija iz Sladojevaca vodila je na gostovanju kod Mladosti u Miljevcima 2:0 zgodicima Doriana Bogatija i Mihaela Matovine. Do odlaska na odmor, na 2:2 domaća momčad poravnala je zgodicima Marka Nemetha i Danijela Podmanickog. U drugom dijelu nije bilo zgoditaka pa se prišlo izvođenju jedanaesteraca. Za domaće su bili precizni Ivan Kolembus, Danijel Podmanicki i Marko Mikić, a za goste Vanja Dragojević, Dorian Bogati, Marko Peretin i Matej Habuš pa su se gosti ukupnim rezultatom 6:5 plasirali u iduće kolo.

U Novoj Bukovici čačinačka Mladost povela je u 19. minuti zgoditkom Ivana Ugarkovića, a na 1:1 izjednačio je Tomislav Kurtić u 50. minuti. Neriješen rezultat je doveo do izvođenja jedanaesteraca, u čemu su gosti bili bolji i došli do ukupne pobjede 6:4. S bijele točke za Zrinski su pogodili Tomy Znika i Matej Jukić, a za Mladost Dario Periša, Ivan Ugarković, Tin Jusup i Marko Jukić.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Rođak)

[g-gallery gid=”627791″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content