Policija o slučaju u Reisnerovoj ulici u Osijeku: Sumnjamo na ubojstvo i pokušaj samoubojstva

Nakon što je u ponedjeljak u poslijepodnevnim satima u kući u Reisnerovoj ulici u Osijeku pronađen mrtav 74-godišnji muškarac, a 39-godišnjak je zatečen s teškim ozljedama, priopćenjem su se danas (utorak) oglasili iz PU osječko-baranjske.

– Jučer, 19. travnja, policijski službenici telefonom su evidentirali dojavu zabrinute susjede da nekoliko dana nije vidjela 74-godišnjeg susjeda iz Osijeka. Dolaskom na adresu te ulaskom u kuću policijski službenici su pronašli ozlijeđenog 39-godišnjeg hrvatskog državljanina. Daljnjim pregledom kuće pronađeno je mrtvo tijelo 74-godišnjeg hrvatskog državljanina.

Ozlijeđeni 39-godišnjak je prevezen u Klinički bolnički centar Osijek gdje mu je pružena liječnička pomoć.

Na mjestu događaja očevid je obavio zamjenik Županijskog državnog odvjetnika uz stručnu pomoć očevidne ekipe Policijske uprave osječko-baranjske.

Na temelju do sada provedenog kriminalističkog istraživanja sumnja se na ubojstvo i pokušaj samoubojstva pa policijski službenici Policijske uprave osječko-baranjske nastavljaju daljnje kriminalističko istraživanje u cilju rasvjetljavanja svih okolnosti događaja – stoji u priopćenju.

Za sada nema službenih informacija o zdravstvenom stanju i težini ozljeda 39-godišnjaka niti kako je te ozljede zadobio. Također, još uvijek nije poznato ni na koji je način preminuo 74-godišnjak.

Prema neslužbenim informacijama riječ je o ocu i sinu koji su zajedno živjeli u kući unazad godinu dana, od sinovog povratka iz Njemačke.

Prema izjavama susjeda sin im je nekoliko dana  govorio kako se otac ne osjeća dobro te da je hospitaliziran. Nakon što je jedna od susjeda nazvala bolnicu i saznala da nije na bolničkom liječenju, pozvala je policiju.

(www.icv.hr, tj)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content