RAD NA VISINI I NAGIBIMA Tvrtka Flora Vtc dobiva samohodnu podiznu radnu platformu

Osim redovitih radova na visini, podrezivanje krošnji drveća te održavanju parkova i drvoreda, sve učestaliji su zahtjevi građana za usluge koje iziskuju podiznu radnu platformu. Flora je zato krenula u nabavu nove podizne košare, savršene za baš svaku radnu situaciju. Specifičnost ove platforme je da ima hibridni pogon, radi i na struju i na fosilna goriva. S PDV-om i svim troškovima leasinga,  Floru će ova platforma koštati 757.484,80 kn, što će Flora otplaćivati slijedećih pet godina.

Isporučitelj podizne platforme je Florin dugogodišnji dobavljač komunalne opreme, tvrtka O-K-TEH d.o.o. iz Zagreba, zastupnik najreprezentativnijih svjetskih proizvođačkih brendova u Hrvatskoj. Proizvođač platforme je renomirana engleska tvrtka Nyftilift, čija tvornica se nalazi u predgrađu Londona.

Nifty Lift 210 560x492 1
foto: Flora Vtc

Radna platforma je mala, a moćna, elegantna, pokretljiva, prilagodljiva i samostalna u radu. Sigurna je za rukovatelja, a pouzdana i lagana za upravljanje i održavanje. Osim za rad na javnim površinama, ova platforma potpuno je upotrebljiva za male vrtove i okućnice, jer bez ikakvih problema svladava zapreke i prolazi kroz uska dvorišta u urbanim zonama.

Platforma radi na nagibima, a kupola je potpuno okretna oko svoje osi. Doseg joj je preko 20 metara u visinu, a 12 metara bočno. Građani radove koji će iziskivati i potrebu nove platforme mogu naručiti kao i do sada – u Službi za komunalnu djelatnost (“zeleni”) na broj telefona 033/803-158 ili pozivom na Florin info centar 0800 444110.

(www.icv.hr, Flora VTC)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content