Robert Grabar kandidat Hrvatske demokratske zajednice za načelnika općine Mikleuš

Robert Grabar rođen je 18.03.1977. u Virovitici. Osnovnu školu završio je u Mikleušu, a Opću gimnaziju u Slatini. Na Šumarskom fakultetu u Zagrebu diplomirao je 2000. godine i stekao zvanje diplomirani inženjer šumarstva. Zaposlen je u Hrvatskim šumama d.o.o. UŠP Našice od 2002. godine, a u Šumariji Orahovica od 2004 godine. Trenutno je na radnom mjestu upravitelja Šumarije Orahovica.

Predsjednik je Općinskog odbora HDZ Mikleuš. Od rođenja živi u općini Mikleuš, te mu je želja da Mikleuš, kao mala općina, bude jedna od najboljih i najrazvijenijih općina u Republici Hrvatskoj koja nudi svim svojim stanovnicima bolju budućnost. Kao kandidat za mjesto općinskog načelnika na predstojećim lokalnim izborima, cilj mu je preuzeti odgovornost za vođenje Općine Mikleuš, obvezuje se opravdati povjerenje kao budući načelnik. Spreman je odgovarati na sva pitanja i prijedloge stanovnika općine Mikleuš, a koja će doprinijeti razvoju općine.

– Zajedno sa Općinskim vijećem osigurati ćemo stabilno funkcioniranje vlasti u našoj općini. Sve prijedloge, potrebe i želje svih stanovnika općine Mikleuš ću svojim radom i zalaganjem ostvariti i odgovorno voditi našu općinu naprijed i na zadovoljstvo svih naših stanovnika. Zahvaljujem se dosadašnjem načelniku gospodinu Milanu Dundoviću koji je u prošlom četverogodišnjem mandatu, ispred HDZ-a, na čelu Općine Mikleuš puno napravio za našu općinu. Od svih projekata, naveo bih najvažnije kao što su, uređenje objekata u vlasništvu općine-zgrada KUD-a, sportski objekti NK Mikleuš i NK Četekovac, zgrada DVD-a Četekovac i kuća oproštaja u Balincima. Modernizirane su i rekonstruirane nerazvrstane ceste, izgrađeni nogostupi i uređena parkirališta ispred mjesnih groblja u većini naselja općine. Izvršena je rekonstrukcija javne rasvjete u modernu led rasvjetu. U novom mandatu planiramo nastavak na uređenju i izgradnji komunalne infrastrukture, a kao najveći i najvažniji kapitalni projekt navodim kanalizaciju na području cijele općine. Također, u planu je uređenje centra u Mikleušu, uvođenje širokopojasnog interneta i uređenje cesta i nogostupa u cijeloj općini, izgradnja novog mosta kod ambulante u Mikleušu, kao i svi drugi poslovi u nadležnosti Općine Mikleuš. Svim udrugama na području općine ćemo osigurati kvalitetan i uspješan rad da mogu prezentirati našu općinu diljem naše domovine Hrvatske. Zato pozivam sve stanovnike općine Mikleuš da izađu na izbore i podrže mene za načelnika, kao i listu za Općinsko vijeće ispred Hrvatske demokratske zajednice Mikleuš – rekao je kandidat za načelnika Općine Mikleuš Robert Grabar.

(OO HDZ Mikleuš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content