Saborski zastupnik Domovinskog pokreta Daniel Spajić predao potpise za kandidaturu za župana Virovitičko-podravske županije

Daniel Spajić, saborski zastupnik i predsjednik Županijske organizacije Domovinskog pokreta, kandidat je na lokalnim izborima za župana Virovitičko-podravske županije, a potpise potpore za svoju kandidaturu predao je danas (četvrtak) Županijskom izbornom povjerenstvu VPŽ. U pratnji Borisa Ćalete-Cara, kandidata za zamjenika, predao je i kandidacijsku listu za Županijsku skupštinu ispred stranaka: Domovinski pokret, Hrvatska stranka umirovljenika, Stranka umirovljenika, MOST i Zelena lista.

Pod sloganom “Hrabro i odano za narod” tom je prigodom čestitao svim kolegama i koalicijskim partnerima koji su diljem Virovitičko-podravske županije predali svoje kandidature te zahvalio svima koji su upravo njega kao kandidata za župana podržali potpisima potpore.

-Zadovoljni smo brojem potpisa, skupili smo ih više od propisane norme. Poručujem biračima da izađu na izbore i drže se slogana “Odano i hrabro za narod” – rekao je Spajić.

(www.icv.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content