ŽUPANIJSKI KUP Bratstvo preokretom do pobjede, Podgorje izbacilo Voćin, Ćeralije bolje od Gradine

Nakon tri dana Ćeralije i Gradina su se ponovno našli na istom terenu. Ovog puta utakmica je odigrana do kraja, a pobijedila je domaća momčad 1:0 zgoditkom Marija Nikolića u 68. minuti.

Drugoplasirana momčad 2. županijske lige Zapad Bilogora 1947. na svom terenu u Špišić Bukovici povela je u ogledu s Bratstvom iz Gornjeg Bazja 2:0 zgodicima brzonogog Siniše Vlaisavljevića u 16. i 27. minuti susreta. U posljednjih trideset minuta gosti su preokrenuli rezultat. Strijelci za Bratstvo bili su Dino Milinović u 61. i 68. minuti te povratnik u momčad Matej Vinak u 82. minuti utakmice.

Podgorje, vodeća momčad 2. županijske lige Zapad, na svom terenu bilo je bolje od Voćina 3:2. Obje ekipe su bile u nekompletnim sastavima. Domaći su poveli u prvoj minuti zgoditkom Tomislava Krmpotića, a tri minute kasnije poravnao je Franjo Perić. Podgorje u 31. minuti ponovno vodi pogotkom Matea Jurkovića. Na 3:1 za domaću momčad povećao je svojim drugim zgoditkom Krmpotić u 50. minuti susreta. Samo minutu kasnije gosti nisu iskoristili kazneni udarac. Njihov najbolji strijelac Franjo Perić prepucao je domaća vrata. Konačnih 3:2 postavio je Nikola Tomić u 68. minuti susreta.

(www.icv.hr, mš; foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content