1. HRL ŽENE: Dugo Selo uvjerljivo slavilo na gostovanju u Virovitici

Dugo Selo ’55 uvjerljivo je slavilo na današnjem gostovanju u Virovitici u sklopu 23. kola 1.HRL za žene. Gostujuće rukometašice, koje su uoči ovog susreta držale sedmo mjesto prvenstvene ljestvice, odlično ulaze u susret te stvaraju rezultatsku prednost koju Lavice na žalost nisu mogle dostići. Najveći problem kod izabranica Franje Metera danas je bila realizacija, budući da su sve do 20. minute prvog poluvremena stale na samo jednom postignutom pogotku. Konačan rezultat utakmice glasio je 12:32.

IMG 5959 scaled

Današnji pristup rukometašica iz Zagrebačke županije ne čudi budući da im se sa nova dva boda sada otvara mogućnost napada na četvrto mjesto što bi za njih bio izuzetno dobar rezultat budući da su prije nešto više od godinu dana, u sezoni koja nije završena, protivnice 1234 Virovitice držale 13. mjesto u konkurenciji 14 klubova i bile vrlo blizu ispadanja.

Što se tiče naših djevojaka i dalje su ostale na posljednjem mjestu ligaške ljestvice sa jednim osvojenim bodom. Pred njima su još susreti na domaćem terenu protiv zagrebačke Lokomotive i Bjelovara, dok će se u preostala dva gostovanja zaputiti u Čakovec i Umag, što će im ujedno biti i posljednje prvenstveno kolo.

IMG 5921 scaled

Najefikasnije u redovima virovitičkog kluba danas su bile Jelena Pratljačić, Ana Blažev i Karla Tumpić koje su postigle dva pogotka, dok su po jedan zgoditak upisale Lukrecia Veršec, Tea Strusa, Klara Crnoja, Marija Medved, Laura Oršulić i Tena Mioč – Cabadaj. Pod vodstvom trenera Franje Metera nastupile su još Nea Kovač, Elena Bardić, Lea Zupčić i Nadia Dujmović uz vratarke Mariju Devald i Martinu Majkovčan koje su upisale jednu, odnosno četiri obrane.

(www.icv.hr, mra)

[g-gallery gid=”632098″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content