1. ŽNL Četiri momčadi u konkurenciji za drugu poziciju, a najlakši posao trebao bi ove nedjelje imati Voćin

U nedjelju, 9. svibnja u 17 sati igraju se utakmice 24. kola 1. županijske nogometne lige.

Drugoplasirani Voćin gostuje u Miljevcima, gdje svoju domaću utakmicu igra Mladost 1930. iz Čađavice. Gosti su favoriti u ovom susretu, ali će “domaća” momčad u grčevitoj borbi za opstanak pokušati doći do tri boda i pokazati da je prošlotjedni brodolom na gostovanju u Četekovcu bio samo trenutna slabost.

Na terenu u Gradini igraju istoimeni domaćin i Graničar Bušetina. Obje ekipe ovog proljeća ne igraju uvjerljivo, a neće biti niti kompletne. U momčadi Gradine zbog kartona neće biti četiri igrača: Saše Ivoševića, Zvonimira Juhasa, Mihaela Šoštara i Marka Čađavčana, dok će u redovima Graničar Bušetine nedostajati samo Karlo Pelko. Koliko će to biti prednost gostujućoj momčad vidjet će se na travnjaku.

Mladost u Čačincima dočekuje Mikleuš. Domaća momčad je favorit, ali susjedske utakmice uvijek su bile više od igre, te će gosti dati sve od sebe da dođu do pozitivnog rezultata. U gostujućim redovima neće biti Renata Škulja, dok bi domaći trebali biti kompletni.

Na krilima odlične igre u kup susretu sa Suhopoljem, Rezovac putuje na gostovanje kod Ćeralija. Gosti su uvjereni da mogu doći do tri boda, ali to moraju pokazati na terenu. U domaćoj momčadi neće biti Dine Jozića, dok će kod gostuju nedostajati Silvijo Buzuk.

Vodeća Sloga već je na korak do naslova prvaka. Na svom travnjaku u Zdencima, bez kažnjenog Patrika Turkovića dočekuje Mladost iz Miljevaca, koja se bori za opstanak.

Prema trenutnoj formi, Podravac je na svom stadionu Luka u Sopju veliki favorit u utakmici s Bratstvom iz Gornjeg Bazja. To ne znači da će gosti doputovati s bijelom zastavom. Mlada momčad gostujućeg trenera Darija Gabrića može iznenaditi svakog suparnika.

Borova je u srijedu na svom terenu u kup utakmici svladala Slatinu. Trener Mile Grdić i njegovi puleni u susretu s Dinamom iz Četekovca krenut će po drugu prvenstvenu pobjedu ovog proljeća, ali nešto se pita i goste.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content