1. ŽNL Precizni Ciglar i Duspara, zdenačka Sloga u Sladojevcima upisala 21. ovosezonsku pobjedu

Proteklog vikenda odigrane su utakmice 25. kola 1. županijske nogometne lige. Uz već ranije spomenute susrete između Rezovca i Mikleuša te Bratstva i Gradine, odigrano je još nekoliko vrlo zanimljivih utakmica.

Vodeća Sloga iz Zdenaca pobijedila je na gostovanju Slavoniju u Sladojevcima rezultatom 3:2. Gosti su poveli 3:0 zgodicima Marija Duspare u 11. i 77. te Danijela Ciglara u 24. minuti. Do kraja su domaći smanjili prednost s dva pogotka Matea Jerešića u 86. i 87. minuti susreta. Najbolji na terenu bio je Mario Duspara. Ovom pobjedom samo svi porazi do kraja natjecanja mogu onemogućiti zdenačke nogometaše da proslave naslov prvaka.

Voćin je do nove pobjede doveo Franjo Perić postigavši tri zgoditka u (8′, 27′ i 65′). Jedini strijelac za goste iz Borove bio je Mateo Gegić u 40. minuti. S tri nova boda Voćin je ostao jedini konkurent vodećoj Slogi u borbi za naslov prvaka.

Mladost iz Čačinaca pobijedila je Mladost 1930. iz Čađavice na njezinom “domaćem terenu” u Crncu 3:0. Domaću mrežu načeo je Nikola Krmpotić u 26. minuti, a zatim su efikasni bili Ivan Ugarković u 43. i Dario Periša u 90. minuti igre.

Podravac iz Sopja pobijedio je na gostovanju u Miljevcima domaću Mladost 2:0. Prvi pogodak postigao je Antonio Babec u 20. minuti, a drugi Josip Zajček u 28. minuti. U drugom dijelu utakmice domaća momčad je bila bolja, ali je sve njihove pokušaje za zgoditak osujetio sigurni Kristijan Dumenčić, koji je time stekao epitet igrača utakmice.

Graničar Bušetina je u svom Bereku bila bolja od Ćeralija pobijedivši 4:0. Interesantno je da su domaći nogometaši sva četiri zgoditka postigli s igračem manje, naime u 54. minuti igru je zbog drugog žutog kartona morao napustiti Ronald Jagica. Po dva zgoditka za Graničar Bušetinu postigli su Lovro Štefenec i Janko Brlas. Najbolji na terenu bio je Štefanec.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content