2. HRL SJEVER Nekompletne Pitomačanke ipak prejake za mlade Osječanke

Zbog odlaska Osječanki na kadetsku završnicu u Poreču, odgođena utakmica 20. kola 2. hrvatske lige Sjever između rukometašica Pitomače i druge ekipe Osijeka odigrana je jučer (četvrtak) u sportskoj dvorani Osnovne škole Petra Preradovića u Pitomači. Domaće rukometašice došle su do pobjede 41:39.

U prvom dijelu utakmice Pitomača je većim dijelom imala minimalnu prednost. Gošće iz slavonske metropole imale su u nekoliko navrata prednost od jednog zgoditka. Na odmor se otišlo s pitomačkom prednošću 19:18.

U drugom dijelu domaće rukometašice cijelim su tijekom imale rezultat pod kontrolom, iako se niti u jednom trenutku nisu uspjele odvojiti na više od +4. Na kraju je susret završio pobjedom Pitomače 41:39.

Najefikasnije u domaćim redovima bile su Nina Ferić s jedanaest te Tamara Štefanec i Marija Roberta Magić sa po deset zgoditaka.

U nedjelju, 23. svibnja u 17 sati, ponovno na svom terenu, rukometašice Pitomače u posljednjem ovosezonskom kolu dočekuju ekipu Darde.

Pitomača: Iva Biuk, Erin Pintarić 1, Nina Ferić 11, Tamara Štefanec 10, Antonela Brlas, Sofija Martinčević 1, Marija Roberta Magić 10, Maja Biuk 1, Ana Šimić Kaša 1 i Dora Šandrovčan 6. Trenerica: Sanja Šandrovčan.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, I. Bedeković)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content