IZBORI 2021. Ivica Kirin ostaje gradonačelnik: Hvala građanima na povjerenju, već sutra nastavljamo s projektima

Prvi rezultati lokalnih izbora 2021. pokazuju kako će Ivica Kirin nastaviti voditi Viroviticu u naredne četiri godine na mjestu gradonačelnika.

Aktualnog virovitičkog gradonačelnika na izborima je podržao partner HSLS, a u prvim reakcijama na rezultate stari/novi virovitički gradonačelnik zahvalio je svima koji su danas (nedjelja) izašli na izbore i poklonili njemu i listi za Gradsko vijeće povjerenje za naredne četiri godine, kao i svima koji su danas glasali i tako “definirali virovitičku političku scenu u novom mandatu”.

-Ovi rezultati pokazuju da Virovitica želi kontinuitet ulaganja, da želi nastavak svih onih zacrtanih planova, ciljeva i projekata iz ovog mandata. Čestitam i županu Igoru Androviću na premoćnoj pobjedi u svim gradovima i općinama, građanima obećavamo da ćemo zajedno nastaviti raditi na svim onim projektima važnima za našu sredinu. Tek sada će građani imati prilike vidjeti nova gradilišta, već sutra (ponedjeljak) imamo dogovorene nove sastanke i krećemo u realizaciju poslova bez ijednog dana zastoja.

Vrijeme koje je pred nama, ove četiri godine, nastojat ćemo maksimalno iskoristiti kako bismo i dalje bili prvak Hrvatske po povlačenju sredstava iz EU fondova i da ostvarimo sve one projekte za koje do sada nije bilo sredstava. Ako ovo vrijeme ne iskoristimo, propustit ćemo jedinstvenu priliku za bolju budućnost. Zato mi je drago što su nam građani poklonili povjerenje i u novom mandatu – u prvim reakcijama na rezultate kaže I. Kirin.

Istaknuo je kako su ovi izbori pokazali i to da se svakog dana u političkom smislu treba boriti i raditi, budući da je Domovinski pokret (DP-HSU), mlada stranka koja je osnovana prije nešto više od mjesec dana, postala treća politička opcija u Virovitici, odmah iza SDP-a, a ispred HSPD-a (po broju glasova na izborima), dosad najvećih oporbenih stranaka u Virovitici. (www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content