JUNIORI Prvoplasirano Bratstvo u međusobnom susretu brani bod prednosti nad No Limitom: Vodeća Slavonija gostuje u Zdencima, a drugoplasirani Voćin u Ćeralijama

JUNIORI VIR – PIT A

U kategoriji juniora od Virovitice do Pitomače ovog će se vikenda odigrati nekoliko zaostalih susreta. Najzanimljiviji od njih svakako će biti zaostali susret iz 11. kola koji će spojiti trenutno vodeće Bratstvo i drugoplasiranu Nogometnu akademiju No Limit, razlika između ove dvije momčadi iznosi svega jedan bod, a Akademci će u slučaju pobjede na domaćem terenu preuzeti vodeću poziciju.

Preostale susrete odigrat će šestoplasirano Podgorje i milanovački Sokol koji se nalazi jedno mjesto ispod njih, dok će u isto vrijeme Gradina dočekati Graničar Bušetinu.

Zaostali susret 16. kola:

Graničar Bušetina – Gradina, subota, 29. svibnja od 17:30 sati (Gradina)

Zaostali susret 12. kola:

Podgorje – Sokol, subota, 29. svibnja od 17:30 sati (Podgorje)

Zaostali susret 11. kola:

No Limit – Bratstvo, nedjelja, 30. svibnja od 11 sati (Virovitica)

JUNIORI SLA – ORA A

Vodeća Slavonija iz Sladojevaca gostuje u sklopu 17. kola  kod trećeplasirane Sloge u Zdencima, dok će njihov eventualni poraz pokušati iskoristiti Ćeralije koje bi se u tom slučaju, pobjedom u Voćinu, približile na tri boda zaostatka. U derbiju začelja snage će odmjeriti četekovački Dinamo i Mladost 1930. iz Čađavice, a u susretima klubova sa “sredine” tablice sastat će se Papuk i čačinačka Mladost, odnosno Mladost Miljevci i Zrinski.

17. kolo:  

Papuk – Mladost Čačinci, subota, 29. svibnja od 17:30 sati (Orahovica)

Sloga Zdenci – Slavonija, subota 29. svibnja od 17:30 sati (Zdenci)

Ćeralije – Voćin, subota, 29. svibnja od 17:30 sati (Ćeralije)

Dinamo – Mladost 1930. Čađavica, subota, 29. svibnja od 17:30 sati (Četekovac)

Mladost – Zrinski NB, subota, 29. svibnja od 17:30 sati (Miljevci)

(www.icv.hr, mra)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content