LOKALNI IZBORI 2021. Mate Vukušić (SDP): Čestitamo pobjednicima, bit ćemo oporba žešća nego ikad

U prvim reakcijama na prijevremene rezultate lokalnih izbora 2021. Mate Vukušić, predsjednik ŽO SDP-a VPŽ rekao je kako je jasno da je izbore na području Virovitičko-podravske županije dobio HDZ.

Naglasio je kako nakon svega i dalje smatra da je HDZ kampanju “vodio brutalno, na drugoj strani zakona”, no da su brojke takve kakve jesu.

Iako su rezultati prijevremeni, čestitao je pobjednicima. Za svoju stranku, koja će u koaliciji s HSPD-om biti oporba u županijskoj Skupštini, kaže da nastavlja s radom.

-S radom nastavljamo i dalje, u županijskoj Skupštini bit ćemo uvijek konstruktivna oporba, žešća nego u prošlom mandatu, kada smo htjeli pustiti da ta ekipa nešto napravi, a nije napravila ništa. Vidjet ćemo što će sada biti.

Izlaznost je mala, hvala svima koji su izašli na izbore i zaokružili listu SDP-HSPD-a. Onima koji nisu izašli na izbore mogu poručiti samo neka drugi put razmisle prije nego pošalju djecu u Irsku ili Njemačku, hoće li radije izaći na izbore ili sjediti doma, iako je bio sunčan dan.” (www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content