“Ludilo” u 2. ŽNL Zapad dva kola prije kraja: Tko će u šokantnoj završnici do titule ovosezonskog prvaka?

U prošlom kolu 2. županijske nogometne lige Zapad došlo je do smjene na vrhu. Podgorje je remijem u susjedskom derbiju u Svetom Đurđu lidersku poziciju “prepustilo” Bilogori 1947. iz Špišić Bukovice.

Ovog vikenda igraju se susreti pretposljednje dionice. U subotu, 22. svibnja u 17 sati i 30 minuta ovog proljeća neporaženi Lukač 05 na svom terenu “trebao” bi biti domaćin Napretku iz Rušana. Kažemo, “trebao” bi, jer je u posljednjih nekoliko kola Napredak imao dosta kadrovskih problema, što je kulminiralo prošle nedjelje, kada momčad iz Rušana nije doputovala na gostovanje u Terezino Polje.

Sve ostale utakmice 21. kola igraju se u nedjelju, 23. svibnja također u 17 sati i 30 minuta. Najviše pažnje privlači borba za naslov prvaka. Vodeća Bilogora 1947. na svom terenu dočekuje milanovački Sokol. Domaći igrači imat će veliki motiv, da Milanovčanima uzvrate za jesenski poraz. Sokoli ovog proljeća igraju u promjenjivoj formi pa je teško predvidjeti mogu li još jednom pobijediti Bilogoru.

Drugoplasirano Podgorje domaćin je Kladarama. Domaći su favoriti, međutim ove sezone u više navrata tu svoju ulogu nisu uspjeli opravdati.

Croatia u Grabrovnici domaćin je Svetom Đurađu. Gosti su “papirnati” favoriti, ali to na terenu tek moraju potvrditi. Domaćim igračima bodovi bi imali veliko značenje u potvrdi ligaškog statusa.

U Vukosavljevici se igra derbi začelja između domaće Mladosti i Drave iz Terezinog Polja. Gostima samo pobjeda donosi olakšanje, dok bi domaćoj momčadi i jedan bod imao veliko značenje.

(www.icv.hr, mš; foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content