Papuk u odličnoj formi dočekuje Bjelovar, Majdenić i Podboj najavili susret na domaćem travnjaku

Nakon mirnog prolaska u daljnje natjecanje Županijskog nogometnog kupa, nogometaši orahovačkog Papuka okrenuli su se pripremi za 22. prvenstveno kolo 3. HNL Sjever i domaći ogled protiv Bjelovara, koji je na rasporedu u subotu, 8. svibnja u 17 sati.

Trener Martin Majdenić želi i vjeruje samo u pobjedu koja bi donijela konačno peto mjesto prije početka doigravanja za prvaka.

-Igramo kod kuće, imamo odličan period iza sebe, a i stanje u klubu se malo popravilo tako da sam siguran da je ekipa i više nego motivirana. Ako sve bude u redu, trebali bi nastupiti kompletni, vraća nam se i stoper Stipe Čavić, i zanima sam samo pobjeda. Kao i uvijek, maksimalno poštujemo protivnika, ali sve je zapravo na nama, s pravim pristupom i bodovi će ostati u Orahovici – rekao je Majdenić.

Pouzdani desni bočni David Podboj kao i trener Majdenić siguran je u dobru partiju i vjeruje u pobjedu.

-Posložio nam se dobar niz bez poraza i puno dobrih utakmica. Sada smo momčad koje se svi boje i to je jako dobro, samo je važno da mi ostanemo na tako visokom nivou. Da je bilo malo sreće, uhvatili bi i koje mjesto više, ali i ovo je više nego dobro. Bjelovar je dobra momčad, ali mislim da smo mi ipak bolji i ako uđemo maksimalno fokusirani, pobjeda će biti sigurna. Vjerujem u ovu momčad koja je postala prava klapa i iz utakmice u utakmicu sve više raste – zaključio je Podboj.

(www.icv.hr, vg, foto: ilustracija, V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content