Slatina u Drnje putuje s pet uzastopnih susreta bez poraza, domaćin bez Đuraševića, Korena i Nourredinea

Momčad Slatine, koja se već niz sezona uspješno natječe u 4. ligi Bjelovar – Koprivnica – Virovitica, ovog proljeća ima dosta kadrovskih problema, posebice prilikom odlaska na gostovanja. To igračima trenera Damira Pempera nije bilo prepreka da u proteklih pet kola ubilježe četiri pobjede i jedan remi. Od ozlijede se oporavio jedan od ključnih igrača Matija Bubaš, što se itekako reflektiralo na rezultate.

U 27. kolu Slatinčani u nedjelju, 30. svibnja putuju u Drnje kod Tomislava. Nedjeljni slatinski domaćini se nalaze na 13. mjestu na tablici s 22 boda i pobjeda u ogledu sa Slatinom im je posljednja nada za bijeg iz zone ispadanja iz lige, dok bi se Pemperova momčad pobjedom učvrstila u sredini tablice.

U domaćim redovima zbog kartona neće moći nastupiti Sanjin Đurašević, Marko Koren i internacionalac Gafaiti Adel Mohamed Nourredine, što bi gostujućoj momčadi trebalo olakšati put do novih bodova.

Nedjeljna utakmica se igra u 17 sati i 30 minuta. Podsjetimo, jesenas je u Slatini domaća momčad pobijedila goste iz Drnja rezultatom 4:1.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, T. Szabo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content