Stigle prve reakcije nakon izvlačenja parova polufinala Županijskog nogometnog kupa

U prostorijama Županijskog nogometnog saveza danas (ponedjeljak) su izvučeni parovi polufinala Županijskog nogometnog kupa u konkurenciji seniora. Voditelj natjecanja Damir Vargović pročitao je sve relevantne odluke Izvršnog odbora ŽNS VPŽ vezane uz završnicu kup natjecanja, a zatim se prišlo izvlačenju.

Prvo je predsjednik Papuka Dalibor Fofonjka izvukao papirić na kojemu je pisalo Virovitica, zatim je tajnik Virovitice Michael Mikolčić izvukao Papuk. Tako će već u polufinalu igrati prošlogodišnji finalisti.

-Ovo je finale prije finala. Nismo baš sretni s rezultatima izvlačenja. Nadam se korektnoj utakmici i poštenom suđenju. Isto se tako nadam da će moći doći i gledatelji – prokomentirao je Fofonjka.

-Ako se želi osvojiti kup, svi se protivnici moraju prije ili kasnije pobijediti – kratko je prokomentirao Mikolčić.

-Mislim da nam domaći teren donosi određenu prednost i svakako idemo na pobjedu – optimističan je trener Virovitice Goran Bosilkovski.

U nastavku je sportski direktor zdenačke Sloge Andrija Čolić dobio priliku izvući domaćina druge utakmice. Izvukao je Slogu pa će vodeći županijski prvoligaš u Zdencima dočekati četvrtoligaša Pitomaču.

– To je ono što smo htjeli, mislim da smo podjednake momčadi, a mi ćemo imati prednost domaćeg terena – zadovoljan ždrijebom bio je Čolić.

– Zadovoljni smo rezultatima izvlačenja, u Zdence idemo samo na pobjedu – optimističan je tajnik Pitomače Darko Tkalčec.

Utakmice se trebaju igrati u srijedu, 26. svibnja u 17 sati i 30 minuta. U slučaju neriješenog rezultata odmah se izvode jedanaesterci. Finale će se igrati na neutralnom terenu, a domaćin finala će se odrediti naknadno.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content