U Crncu održano predstavljanje kandidata za Općinsko vijeće: Po novu pobjedu s mladim kadrom

Na nogometnom igralištu u Crncu održano je predstavljanje kandidata za Općinsko vijeće Crnac. U nazočnosti predsjednika ŽO HDZ-a VPŽ i saborskog zastupnika Josipa Đakića, potpredsjednika ŽO HDZ-a VPŽ i kandidata za župana Igora Androvića i njegovog zamjenika Marija Klementa te saborske zastupnice Vesne Bedeković, domaćin, predsjednik OO HDZ-a Crnac i kandidat za načelnika Mato Damjan predstavio je kandidate.

Na listi za Općinsko vijeće nalaze se Mato Damjan, kao nositelj, Ivica Špoljarić, Tomislav Bošnjak, Marija Čunko Fridl, Danijel Holeš, Marin Farkaš, Mileva Lončar, Nicole Velić, Tatjana Gradečak Vida.

– Ovo je lista koja će ostvariti sve projekte koje smo zamislili u iduće četiri godine. Naša lista je veliki zaokret u našoj općini jer se sastoji isključivo od mladih i novih ljudi koji će zastupati i predstavljati općinu Crnac. Išli smo na zaokret zbog toga da pomladimo Hrvatsku demokratsku zajednicu, ali i da naše vijeće uglavnom ima mlade ljude. Uz podršku županije Virovitičko-podravske, uz pomoć naših saborskih zastupnika i naše Vlade, ostvarit ćemo sve projekte koje imamo u našem programu. Ja ću apelirati još samo jedno, molim vas nemojte dozvoliti da nam se dogodi Orahovica. Ako nam se to dogodi sve će stat i svi projekti će zamrti za sve vijeke vjekova. Evo u toj nadi očekujem pobjedu – rekao je Damjan te iskoristio priliku i čestitao NK Crnac na osvojenom prvom mjestu i ulasku u 1. županijsku nogometnu ligu.

Nazočnima se potom obratio dopredsjednik ŽO HDZ-a VPŽ i kandidat za župana Igor Andrović pridruživši se čestitkama NK Crnac.

PDC 7465

– Kako ste vi ušli u prvu ligu tako ja vjerujem i Mato isto tako ostaje prvoligaš među načelnicima, ostaje i dalje ovdje raditi za sve nas i provodidi projekte. Svjestan je svih svojih postignuća, svjestan je svih svojih izazova koje ga čekaju u budućnosti. Čvrsto on i ja zajedno ulazimo u ovu političku utakmicu i vjerujemo uz vašu pomoć u još jednu pobjedu – rekao je Andrović.

Predsjednik ŽO HDZ VPŽ i saborski zastupnik Josip Đakić također je čestitao NK Crnac.

– Moje iskrene čestitke za vaš trud, rad, sigurno su iskrene onoliko koliko želim da i u daljnjim nastupima pobjeđujete u županijskoj ligi, a jednako tako da budete i podrška našem načelniku sa njegovim timom, ljudima koji su predstavljeni baš ovdje gdje vi pobjeđujete. Vjerujem da će pobjeda u Crncu nastaviti kontinuitet zajedništva i rada koji je do sada bio. Ta vertikala od općine, županije i države sigurno je izuzetna potreba i samo tako se može stvarati, raditi i graditi bolja budućnost u našim ruralnim prostorima, u našim malim općinama koje imaju svoj puni smisao i svojim punim plućima dišu baš onda kad imaju vrijedne i marljive ljude na čelu. Stoga vam želim još jedanput da skupite sve zdrave snage i da budete veličanstveni pobjednici na ovim predstojećim lokalnim izborima i da Mato još četiri godine služi vama vrijednima i marljivima i da stvorite lijepo okruženje u zajedništvu sa našom pomoći da budete razvijena općina sa krasnim projektima koji vas očekuju – rekao je Đakić.

(OO HDZ Crnac)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content